December: je was fantastisch!

2023 is begonnen. Maar niet voordat 2022 op een muzikale wijze werd afgerond. Wat had ik een diversiteit aan optredens en wat heb ik genoten. Ik wil een ieder graag hartelijk danken voor de fijne samenwerking. Tot in het nieuwe jaar lieve mensen!

    

'In de Ochtend' in de Top 1008!

In de laatste anderhalve week van het jaar wordt op Groot Nieuws Radio een lijst van de 1008 meest geliefde christelijke muziek gedraaid. En laat het nummer 'In de Ochtend' nu een plaatsje hebben verworven in de lijst, én wel op nummer 940. Lieve allemaal: bedankt voor het uitbrengen van jullie stem!

 

CD-presentatie

Op 7 oktober 2022 presenteerde ik het album 'Hier Ben Ik' voor het eerst volledig aan het publiek. Wat was het een enorm voorrecht om met deze getalenteerde muzikanten de nummers van het album te spelen voor publiek!

Lief publiek, veel dank voor jullie aanwezigheid!
En mocht u nu heel enthousiast zijn geworden: het is mogelijk om een boeking te doen!

Backstage

Afgelopen week was ik op bezoek in het programma 'Backstage' van Hans van Vuuren bij Groot Nieuws Radio. We hadden mooie gesprekken over het album 'Hier Ben Ik' en over het aankomende cd-presentatieconcert op 7 oktober 2022. 

Heel veel dank aan Hans voor de uitnodiging! 

 

 

Herdenkingsdienst Zuidzijde

Op 5 september 2022 stonden nabestaanden en direct andere betrokkenen stil bij het vrachtwagenongeluk van afgelopen zaterdag 27 augustus aan de Zuidzijdsedijk in Nieuw Beijerland. Samen met pianist Marc Bartels en zangeres Hanna Lievaart - de Palm mocht ik een tweetal nummers zingen tijdens deze bijeenkomst. Wat was het een moeilijke en tegelijkertijd dankbare taak. 
De herdenkingsdienst is te bekijken via https://youtu.be/quF9CbBjMgI.

In de voorafgaande nacht lag ik er wakker van. En ik schreef een nieuwe liedtekst, speciaal voor Zuidzijde 🖤
#hoekschewaard #muziek #stil #opdieplek #zuidzijde

*Op die plek* 

Het leven gaat door
Maar dat van mij, dat is gestopt
Op de plek waar jij mij zomaar achterliet
Heb ik gehuild en geroepen
Sta ik nog steeds vol ongeloof
En heb ik niets meer in mijn handen
Dan verdriet
 
Het leven gaat door
Ook al is het stil gezet
Ook al is het op die plek alleen maar zwart
Blijf ik staan, zal ik zoeken
Zal ik met mijn ogen dicht
Jou steeds weer weten te vinden
in mijn hart
 
Het leven gaat door
Ik zie niet hoe, maar ik vertrouw
Dat die plek waar ik nu alleen moet staan
Ooit weer eens op zal bloeien
Nieuwe liefde weer kan groeien
Mijn gesloten hart en handen
open gaan 
 
 
 

Café HW (Omroep Hoeksche Waard)

Op vrijdag 2 september 2022 mocht ik aansluiten in de uitzending van Café HW (Omroep Hoeksche Waard). Ik mocht daar live een aantal nummers van het album 'Hier Ben Ik' zingen. Wat was het een heerlijke avond. Dank aan Café HW voor de fijne ontvangst!

 

De kurk mag van de fles! 🍾💫

Wat een ontzettend spannende en feestelijke dag vandaag! Het album ‘Hier Ben Ik’ is namelijk vanaf vandaag overal digitaal te beluisteren! 💿
Zo benieuwd naar wat jullie er van vinden! 😱🤩
Beluister het album op: Spotify
Beluister het album op: YouTube
Beluister het album op: Apple Music
 

Wat een feest! 

Na 2 jaar kon er eindelijk weer een feestweek plaatsvinden in mijn hometown 's-Gravendeel. En ik had het grote genoegen om daar aan een tweetal events mee te werken, namelijk 'de seniorenmiddag' en 'klassiek in de kerk'. Wat waren beiden bijeenkomsten een feest!

Tijdens 'de seniorenmiddag' blikten wij onder het mom van 'weet je nog wel' terug op muziek in de jaren 1940-1980 (van o.a. Elvis Presley, Doris Day, Frank Sinatra tot Willy Alberti, Rob de Nijs en Andre Hazes). 

Tijdens 'Klassiek in de Kerk' mochten wij het voorprogramma verzorgen en zongen wij een zevental klassiekers in de kerk.

Het was een feest! Op naar 2023!

   

Artikel in AD 'Hoeksche Waard' en 'Dordtenaar'

Op 9 augustus jl. is het interview met Jan van Drunen en mijzelf over het album 'Hier Ben Ik' geplaatst in AD Hoeksche Waard en AD Dordtenaar.
Klik hier om het artikel te lezen!

CD-presentatie op 7 oktober 2022

Op vrijdag 7 oktober 2022 om 20:00 uur zal het cd-presentatie concert 'Hier Ben ik' plaatsvinden. Samen met een fantastische band zullen de nummers op het album die avond live ten gehore worden gebracht. 

Een ieder is van harte uitgenodigd om te komen kijken! De toegang tot het concert is vrij. 

Het concert vindt plaats in de 

Nederlands Hervormde Kerk
Hendrik Hamerstraat 1
3295 CG 's-Gravendeel

Hopelijk tot dan!

AFM: interview en artiest van de maand

Wat verraste presentator André Rothman mij in de uitzending tijdens het telefonische interview afgelopen donderdag! Ik ben artiest van de maand augustus '22 in het programma Vitamine-G op radiozender AFM. Ik vind het een super grote eer dat mijn muziek de komende donderdagen in regio Aalten zal worden gedraaid!  🙌🏻 🫶🏻🙏🏻🎤

Wat gebeurt er als alles 2 jaar lang dicht is? 🤷🏼‍♀️

In ons geval zijn we aan het schrijven gegaan. En gister was de dag dat het fysieke album werd afgeleverd. Een moment om even bij stil te staan!
Op het album 💿 ‘Hier Ben Ik’ staan 12 Nederlandstalige christelijke luisterliedjes, passend bij onze eigen kerkelijke roots. Maar met soms een kleine knipoog naar onze liefde voor jazz en blues.
Ik ben zo ontzettend benieuwd naar wat jullie er van vinden! 🙌🏻
Mocht u / jij het album al willen beluisteren, dan is dat mogelijk! Bestel ‘m dan via de webshop op deze site.
 

Albumhoes

Anderhalf jaar lang hebben Jan van Drunen en ikzelf geschreven en gewerkt aan 12 Nederlandstalige gospelnummers. Vandaag hebben wij de laatste zangpartijen opgenomen.
Eind augustus staat dan ook de albumrelease gepland! Maar ik geef jullie nu alvast een kleine sneak peak: dit wordt de albumhoes 💿👇🏻.
En… Op vrijdag 1 juli a.s. brengen wij onze volgende single uit!
Hard gewerkt! En nu.. een fijn weekend lieve mensen! ❤️ 
 

Vrouwenochtend met 'Women in Grace'

Een ochtend vol muziek, lekkers en gezelligheid. Wat een fijne ochtend hadden wij, samen met de dames van 'Women in Grace'  in Alphen aan de Rijn! Naast de mooie liederen door 'Women in Grace' en samenzang, mochten Jan en ik 6 van onze eigen nummers doen. Wij hebben genoten. Dank 'Women in Grace'!

 

 

Studio opnames 'Hier ben ik'

Na een jaar te hebben gewerkt aan het schrijven van liedjes en het opnemen van demo's, is het grote moment aangebroken: de studio opnames. Wat ben ik dankbaar voor de medewerking van muzikanten! En wat hebben zij hun taak fantastisch gedaan! Afgelopen week hebben wij behoorlijk wat muzikanten mogen ontvangen in de studio en nu is het punt van mixen aangebroken, een afrondende fase. Wij blijven hard doorwerken om aan u het album snel te kunnen aanbieden!

  

 

G-Roots voor Feyenoord

Wat een prachtig decor was de Laurenskerk vandaag voor de opname van de campagne shoot voor voetbalclub Feyenoord! Samen met formatie G-Roots mocht ik hieraan medewerking verlenen. Klik op deze link om het resultaat te bekijken.

 

Licht op Kerstavond

Wat is het jammer dat het door het Corona-virus niet mogelijk is om bij elkaar te komen op kerstavond. Gelukkig is er in 's-Gravendeel gezocht naar een digitaal alternatief, en ik mocht daar aan meewerken.

Klik op deze link om de uitzending te bekijken!

Voor alles is een eerste keer..!

Zo stond ik afgelopen maand dus voor het eerst op het podium met mijn eigen liedjes. Tijdens de Identity Tour van Remko Harms mocht ik namelijk een aantal van de liedjes laten horen die op het album 'Hier ben ik' zullen komen. 

Nu heb ik in mijn leven toch al op behoorlijk wat verschillende podia gestaan. Maar ik heb nog nooit de spanning ervaren zoals ik die ik voorafgaand aan de afgelopen concerten heb gevoeld: 'hoe zullen de nummers landen bij het publiek?' 'Snapt het publiek de door mij geschreven teksten?' 'Hoe zou het publiek de muzikale arrangementen vinden?' 
Wat is het dan een fantastisch gevoel en bemoedigend als de eerste reacties positief zijn. Het is voor Jan van Drunen en mijzelf een goede motivatie om heel hard door te werken aan ons album. En mogelijk volgen er zelfs ook nog nieuwe en leuke samenwerkingen.  

Lief publiek, bedankt voor jullie feedback! Ik houd jullie op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en hoop jullie in 2022 weer te ontmoeten in de concertzaal!

Op tour met Remko Harms

Hoe leuk is dit..! Tijdens de 'Identity' tour van Remko Harms mag ik een paar nummers van mijn nieuwe album ('Hier ben ik') ten gehore brengen. Zie de concert agenda voor de betreffende data en locaties. En zie EventsForChrist voor meer infomatie.

Hopelijk ontmoet ik je tijdens één van de concerten!

Foto's door Josje!

Door fotograaf Josje! (www.josjebloklandfotografie.nl) zijn foto's gemaakt voor het nieuwe album en de website. Hieronder vast een sfeerimpressie.
Bedankt voor het prachtige resultaat Josje!