theresia-hierbenik-album-artwork-highresolution-3000px_1
10,00 € stuk

+
Aan winkelwagen toevoegen

Het album 'Hier Ben Ik'

Er wordt addtioneel €3,50 aan verzendkosten in rekening gebracht. U kunt betalen d.m.v. IDEAL. Na de plaatsing van uw bestelling, zal uw bestelling binnen uiterlijk 2 dagen worden verzonden. 

Algemene Voorwaarden
De koopovereenkomst op afstand komt tot stand door aanbod van de ondernemer en aanvaarding van dit aanbod door de consument. Het aanbod wordt door de ondernemer volledig en waarheidsgetrouw omschreven, waarbij bij het aanbod en uiterlijk aan het begin van het bestelproces, duidelijk en leesbaar zal worden vermeld of er beperkingen gelden voor de levering en welke betaalmiddelen worden aanvaard. De aankoop zal conform de wettelijke garantie voldoen aan de overeenkomst. Consument heeft geen herroepingsrecht. 
De in het aanbod genoemde prijzen zijn in euro en inclusief btw.

De ondernemer draagt zorg voor het leveren van de aankoop op een zorgvuldige wijze, op de locatie die de consument heeft aangegeven als afleveradres. Het aan levering toebehorende risico berust bij de ondernemer tot het moment van aflevering bij de consument of een door de consument aangewezen derde, tenzij uitdrukkelijk anders overeen is gekomen. De consument dient zorg te dragen dat de levering tijdig kan plaatsvinden.

De ondernemer draagt er zorg voor dat iedere aankoop voldoet aan de specificaties van het aanbod, en aan de redelijke eisen voor normaal gebruik. Bovengenoemde garantie geldt niet in het geval van normale slijtage of schade veroorzaakt door verwijtbaar ondeskundig gebruik, dan wel nalatigheid in het onderhoud van de aankoop door de consument.

Contact
Bij vragen of klachten kunt u contact opnemen met
Theresia Kranendonk Muziek
Dokter Van der Bijlplein 7, 3295 XH 's-Gravendeel           
Telefoonnummer: 0630650455   
Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   
KvK-nummer: 84074108      
Btw-nummer: 1806.81.813.B.01